House4You
Διεύθυνση: House4You   Τηλέφωνο: 2651079969
Email: info@house4you.gr

A-1463,  Πωλείται ξενοδοχείο σκύλων συνολικών 275 τ.μ. κτιρίων σε 4.202 τ.μ. έκταση στην περιοχή του Κουτσελιού στα Ιωάννινα

150.000 €
Μια άρτια οργανωμένη επιχείρηση μοναδική στον Νομό Ιωαννίνων

Τα χαρακτηριστικά της μονάδας κατασκευής 2015 :
Συνολική έκταση : 4202,03 τ.μ.
Κτίρια :

Α. 70.50 τ.μ. γραφείο διοίκησης και διαχείρισης, σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, ένα λουτρό, καθώς και αποθήκη
B. 26.70 τ.μ. αποθήκη τροφών κι υλικού, το μπάνιο των σκύλων και χώρος καθαρισμού τους.
Γ. 89.30τ.μ. κτίσμα των 10 κελιών
Δ. 89.30τ.μ. κτίσμα των 10 κελιών

Συνολική Δομημένη Επιφάνεια: 275.80 τ.μ.
Υπόλοιπο Δόμησης : 145.00 τ.μ.

Ακολουθεί αναλυτική περιγραφή της μονάδας:

Γιατί το DogAcademy House είναι η ιδανική επιχείρηση?

Το DogAcademy House είναι ένα ενδιαίτημα (ξενοδοχείο) σκύλων στο Κουτσελιό Ιωαννίνων. Λειτουργεί νόμιμα ελεύθερο από βάρη, περιοριστικά μέτρα ή οποιαδήποτε άλλη επιβάρυνση ή δέσμευση και κατέχει άδεια λειτουργίας από την κτηνιατρική υπηρεσία της Περιφέρειας Ηπείρου με αριθμό πρωτοκόλλου 8276/26.5.2015. Επίσης η επιχείρηση είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ενδιαιτημάτων Σκύλων

Το DogAcademy House αποτελεί μονοπώλιο ως νόμιμη επιχείρηση σε όλη τη βορειοδυτική Ελλάδα, ενώ παράλληλα τοποθετείται σε πλεονεκτική θέση στο χάρτη, καθώς βρίσκεται δίπλα στον κόμβο 2 κύριων οδικών αρτηριών της χώρας, της Εγνατίας και της Ιόνιας οδού. Το αποτέλεσμα αυτού του πλεονεκτήματος είναι η επιχείρηση να διαθέτει πελατεία από σχεδόν όλη την ηπειρωτική Ελλάδα με πάνω από 600 ενεργούς πελάτες.

Το ξενοδοχείο έχει αποκτήσει άριστη φήμη και ως προς τις εγκαταστάσεις του και ως προς τη διαχείριση των σκύλων, με αποτέλεσμα οι πελάτες μας να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι, να ζητάνε επαναλαμβανόμενα τις υπηρεσίες μας και να μας προτείνουν. Καθώς η φήμη μας ξεπερνά τα όρια της μικρής μας πόλης παρατηρείται στις περιόδους υψηλής κίνησης μεγάλη ζήτηση, με αποτέλεσμα τη μη εξυπηρέτηση όγκου πελατών, κάτι το οποίο είναι σαφής ένδειξη ότι η επιχείρηση έχει ικανότητα επέκτασης. Η δυνατότητα επέκτασης των εγκαταστάσεων είναι άλλα 145τ.μ. κάλυψης.

Οι χώροι (εσωτερικοί – εξωτερικοί) είναι έτσι διαμορφωμένοι ώστε να επιτρέπουν τη χρήση των ήδη υπαρκτών εγκαταστάσεων για πολλαπλές υπηρεσίες. Εκτός από τη φιλοξενία των σκύλων οι εγκαταστάσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν νόμιμα και για εκτροφείο, εκπαιδευτήριο, Daycare, Dogpark και Dog Grooming, προσφέροντας στην επιχείρηση εναλλακτικούς τρόπους οικονομικού κέρδους.

Η επιχείρηση είναι «πράσινη» και ημιαυτόνομη και με ελάχιστα λειτουργικά έξοδα καθώς διαθέτει
α) φωτοβολταϊκό σύστημα 7,75 kWp το οποίο συμβάλει κατά πολύ στη μείωση του ενεργειακού κόστους,
β) πηγάδι με σύστημα αντλίας, φίλτρου κεντρικής παροχής και λάμπας UV, το οποίο παρέχει αυτονομία στην παροχή νερού και
γ) βιολογικό βόθρο για την επεξεργασία των λυμάτων, ο οποίος συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος και στη μείωση του κόστους και σε αυτόν τον τομέα.

Τέλος η επιχείρηση δίνει τη δυνατότητα στέγασης στον ιδιοκτήτη ή στο προσωπικό του.
Ο χώρος του προσωπικού είναι έτσι διαμορφωμένος έτσι ώστε να παρέχει ικανοποιητική στέγαση στον σταβλίτη, καθώς του παρέχεται κτίριο με σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, λουτρό και αποθήκη. Το γραφείο διοίκησης έχει επιπλέον εξωτερική θύρα έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα απομόνωσης. Οι χώροι θερμαίνονται με ενεργειακό τζάκι και θερμοπομπούς.

Το DogAcademy House αποτελεί μια έτοιμη επιχείρηση «με το κλειδί στο χέρι» η οποία παρέχει πλήρη εξοπλισμό, πελατεία και στέγαση από την πρώτη μέρα, ενώ παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασης και οικονομικής αλλά και όσων αφορά τις εγκαταστάσεις


1. Σύντομη Περιγραφή:

Το DogAcademy House στεγάζεται σε αγρόκτημα 4202,03τ.μ. στο Κουτσελιό Ιωαννίνων, δίπλα στον κόμβο «Κατσικάς – Τζουμέρκα» της Εγνατίας οδού.
Πρόκειται για τέσσερα ισόγεια κτίσματα που αποτελούν το ενδιαίτημα σκύλων και φιλοξενούν μέχρι 24 σκύλους.
Στο πρώτο κτίσμα 70,50 τ.μ. στεγάζονται οι απαραίτητες λειτουργίες για τον σταβλίτη, δηλ. το γραφείο διοίκησης και διαχείρισης, σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, ένα λουτρό, καθώς και αποθήκη.
Στο δεύτερο κτίσμα, εμβαδού 26,70 τ.μ., θα στεγάζεται η αποθήκη τροφών κι υλικού και το μπάνιο των σκύλων με εγκατάσταση θερμού και ψυχρού νερού, καθώς και χώρο καθαρισμού των ζώων.
Οι αίθουσες διαμονής φιλοξενούμενων ζώων (κελιά) οργανώνονται σε δύο μονάδες- κτίσματα των 10 κελιών κι εμβαδόν 89,30τ.μ. το καθένα, για την καλύτερη λειτουργία του ξενώνα.
Οι εγκαταστάσεις έχουν κατασκευαστεί βάσει των προδιαγραφών της ΕΕ.
Ο κάθε σκύλος έχει το προσωπικό του δωμάτιο με το δικό του προαύλιο χώρο.
Οι διαστάσεις των δωματίων ποικίλουν, για να καλύψουν τις ανάγκες όλων των μεγεθών των σκύλων.

Υπάρχει θέρμανση και θερμομόνωση του συνόλου του κτίσματος, δεδομένου των βαριών καιρικών συνθηκών της περιοχής, καθώς και κατάλληλα κουφώματα διπλών υαλοπινάκων και σε κατάλληλο ύψος, τόσο για την διατήρηση μιας μέσης θερμοκρασίας όσο και για την ύπαρξη φυσικού φωτισμού μέσα στο κάθε κελί
Η επικοινωνία κελιού- αυλής γίνεται μέσω χαμηλού ανοίγματος σε κατάλληλη διάσταση για τα ζώα.
Τα ανοίγματα επικοινωνίας των κελιών με τα προαύλιά τους διαθέτουν ειδικό σύστημα τροχαλιών για την εξυπηρέτηση των αναγκών των σκύλων και τη διευκόλυνση του σταβλίτη.
Επίσης ο εξωτερικός χώρος έχει διαμορφωθεί, κατάλληλα με μεγάλης έκτασης χώρους για ατομικό ή ομαδικό παιχνίδι των φιλοξενούμενων σκύλων.
Υπάρχει κατάλληλη περίφραξη 2,30μ ύψους με σταθερό πλέγμα για την ασφάλεια των ζώων.


2. Εξοπλισμός

1 Φωτοβολταϊκό σύστημα 7,75 kWp
2 Ενεργειακό τζάκι
3 Σύστημα αντλίας, φίλτρο κεντρικής παροχής
4 Διαδικτυακός τόπος με e-booking system https://dogacademyhouse.gr/
5 Έπιπλα γραφείου
6 Εξοπλισμός σκύλων

Διεύθυνση: Κουτσελιό, Κουτσελιό
Κατηγορίες: Επαγγελματικοί χώροι, Επιχειρήσεις
Τύπος: Αγορά
Διαθέσιμο

Πληροφορίες Ακινήτου

Μέγεθος Οικοπέδου: 4202.03 τ.μ.