Το μεσιτικό γραφείο House4You έχει την έδρα του στα Ιωάννινα , στην Λεωφόρο Δωδώνης 13.
Το γραφείο διευθύνεται απο τον Μπάσιο Θεόδωρο (πτυχιούχος Μαθηματικός ΑΠΘ) με αρχές την αξιοπρέπεια, την συνέπεια και την εμπιστοσύνη .
Το μεσιτικό μας γραφείο ασχολείται με την αγορά και πώληση ακινήτων , την μίσθωση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων στην περιοχή των Ιωαννίνων .

Οι πελάτες του μεσιτικού μας γραφείου θα πρέπει να νιώσουν σίγουροι οτι απευθύνονται σε ενα μεσιτικό γραφείο με κύρος το οποίο θα αξιοποιήσει στο έπακρο την ακίνητη τους περιουσία!ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ :

Α. Πρέπει να γνωρίζετε οτι η μεσιτική αμοιβή είναι ένα μικρό τίμημα σε σχέση με αυτό που μπορείτε να κερδίσετε απο μια διαπραγμάτευση απο ένα σωστό επαγγελματία μεσίτη. Δυστυχώς στην Ελλάδα η νοοτροπία θέλει τους αγοραστές-πωλητές να μην εμπιστεύονται τα μεσιτικά γραφεία. Ίσως γιατι λείπει ο επαγγελματισμός και η σωστή διαχείριση των ακινήτων απο τα μεσιτικά γραφεία . Αυτο το κενό θέλει να συμπληρώσει το μεσιτικό γραφείο House4You.
Απευθυνόμενοι πάντα σε σοβαρούς πελάτες το γραφείο μας προσπαθεί με αμοιβαίο σεβασμό προς τα συναλασσόμενα μέλη να φέρει εις πέρας κάθε δύσκολη διαπραγμάτευση.

Β. Η αγορά ακινήτου ειναι σοβαρή υπόθεση και πρέπει να επιδείξετε την ανάλογη προσοχή που απευθύνεστε ! Ενας σωστός επαγγελματίας μεσίτης θα σας κατευθύνει με σοβαρότητα σε όλα τα βήματα της αγοράς-πώλησης βοηθώντας σας να διεκπεραιώσετε με ταχύτητα την διαδικασία, αποφεύγοντας επικίνδυνα κατατόπια που εύκολα μπορεί κάποιος να υποπέσει και να επενδύσει σε κάτι που δεν θα έχει την αξία που περίμενε.

Πόσο Κοστίζει το Σπίτι ΜουΓ. Ακολουθήστε τις συμβουλές του μεσιτικού γραφείου για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας. Ένας έμπειρος μεσίτης, γνωρίζει πως να δώσει αξία στο ακίνητο σας , ακολουθήστε τις συμβουλές του μεσίτη και δώστε στο ακίνητο σας επιπλέον αξία ! Αν έχετε απογοητευτεί απο προσφορές που νιώθετε οτι ίσως προσβάλλουνε το ακίνητο σας θα εκπλαγείτε όταν μερικές λεπτομέρειες που μπορούνε να επιδιορθωθούνε με μικρό συνήθως κόστος θα ανεβάσουνε την αξία του ακινήτου .

Εικόνες όπως υγρασία σε γωνίες , σοβάδες να κρέμονται και άλλα πολλά που αμέσως παρατηρεί ο υποψήφιος πελάτης θα δώσουνε αμέσως μια κακή εικόνα στο ακίνητο σας. Ακολουθήστε τις συμβουλές του μεσίτη και επιδιορθώστε όλες αυτές τις λεπτομέρειες που θα σας υποδείξει ώστε να τον βοηθήσετε να προσδώσει στο ακίνητο σας την αξία που του αξίζει ! Και πάντα βάλτε τον εαυτό σας στην θέση του αγοραστή και σκεφτείτε τι θα σας άρεσε και τι θα σας απέτρεπε για να προχωρήσετε σε μια αγορά.
ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕΣΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ :


Α. Ένας επαγγελματίας μεσίτης λειτουργεί πάντα με ειλικρίνεια και σεβασμό . Η αγορά ακινήτου για πολλούς είναι αγορά ζωής και ο μεσίτης θα πρέπει να σεβαστεί οτι αυτά ειναι χρήματα που ίσως να προέρχονται απο κόπους εργασίας ίσως και μιας ζωής. Κατά συνέπεια θα πρέπει να διαχειριστεί με σοβαρότητα τον πελάτη και όποια απαίτηση έχει αυτός και να μην αποκρύψει καμία σημαντική πληροφορία που ίσως στο μέλλον θα είναι καθοριστική για την αξία του ακινήτου .

Β. Στην Ελλάδα η μεσιτική αμοιβή είθισται να είναι και απο τα 2 μέρη και αυτό μερικές φορές αντικρούει τα συμφέροντα μιάς εκ των 2 πλευρών . Ένας σωστός επαγγελματίας μεσίτης θα πρέπει να σεβαστεί οτι και τα 2 συναλλασσόμενα μέρη είναι πελάτες του και θα πρέπει να μείνουνε ικανοποιημένοι απο τις υπηρεσίες του. Θα πρέπει να πετύχει μια win win συμφωνία .

Γ. Ένας επαγγελματίας μεσίτης πάντα αναφέρει με ακρίβεια τα έξοδα αγοράς ακινήτου ώστε ο υποψήφιος πελάτης να γνωρίζει τι τον περιμένει και αν μπορεί να ανταποκριθεί . Δυστυχώς πολλοί πελάτες βγαίνουν στην αγορά ακινήτου χωρίς να γνωρίζουν καν αν έχουνε Πόθεν Έσχες ώστε να μπορούνε να αγοράσουν ακίνητο, ο σωστός επαγγελματίας μεσίτης οφείλει με την πρώτη επαφή να γνωστοποιεί στον πελάτη του τις προϋποθέσεις για να μπορεί να προχωρήσει κάποιος,στην αντίθετη περίπτωση αδυναμίας έχουνε γλυτώσει αμφότεροι τον χρόνο τους.


Η αγορά ακινήτων είναι μια σοβαρή υπόθεση και μόνο έτσι πρέπει να την δούν όλοι.
Το μεσιτικό γραφείο παίζει μεγάλο ρόλο στην αγορά αυτή και είναι υπεύθυνο σε μεγάλο μέρος για την πορεία που διαγράφει το ακίνητο πέραν απο τους οικονομικούς όρους που διαίπουν την εκάστοτε συγκυρία.

---

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος με οποιονδήποτε τρόπο, σύμφωνα με τον νόμο 2121/1993 και τους κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα. Μοναδική περίπτωση αναδημοσίευσης του παρόντος με την συγκατάθεση του εκδότη και την αναφορά του House4You.gr σαν αναφερόμενος ιστότοπος με url.

Copyright © House4You.gr